Menu

020-280 70 97

Bandenspecialist

Bandenspecialist

Op zoek naar een bandenspecialist in Amsterdam? Dan bent u bij Kroon Banden aan het juiste adres. Ons bedrijf is centraal gelegen en daardoor goed bereikbaar voor iedereen Amsterdam. Door jarenlange ervaring weten wij altijd het juiste advies te geven dat aansluit bij uw situatie. Of u nou nieuwe of tweedehands autobanden zoekt, wij helpen u graag weer op weg. Naast een breed assortiment aan banden zijn wij er ook voor uitlijning en velgen. Ook als u onverhoopt pech onderweg krijgt, bijvoorbeeld in de vorm van een lekke band, kunt u ons bereiken om u snel weer op weg te helpen met een nieuwe of tweedehands autoband.

 

Wie zijn wij?

Kroon Banden is hét bandencentrum in Amsterdam. Door jarenlang klantgericht te werk te gaan heeft het bedrijf zelfs over de landgrenzen naam gevestigd. Kroon Banden houdt zich, zoals de naam al doet vermoeden, bezig met alles omtrent autobanden. Naast nieuwe en gebruikte banden biedt Kroon Banden ook een ruime keuze in velgen aan. Onze goede service combineren we met concurrerende prijzen, waardoor Kroon Banden het eerste adres is waar mensen aan denken voor goedkope autobanden in Amsterdam. Het assortiment bestaat uit banden van toonaangevende merken, zoals Pirelli, Dunlop, GoodYear, Continental en Michelin.

Waarom kiezen voor Kroon Banden?

Kroon Banden biedt een compleet assortiment aan. Denk hierbij aan banden voor personenauto’s, bestelwagens, SUV’s en terreinwagens (4x4). Als u op wintersport gaat in besneeuwde gebieden zijn winterbanden vaak verplicht. Daarom hebben wij die ook altijd op voorraad. De nieuwe banden komen direct van de fabrikant en zijn dus zowel voor zakelijke en particuliere klanten aantrekkelijk. Voor de gebruikte banden geldt natuurlijk dat deze stuk voor stuk getest zijn en een profieldiepte tussen de 4 mm en 8 mm hebben. Hiermee bent u verzekerd van nog vele veilige kilometers rijplezier.

 

Kijk rustig rond in onze webshop tot u de juiste banden gevonden heeft. Twijfelt u over de keuze of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op voor meer informatie. Dat kan via de e-mail of telefoon.