Menu

020-280 70 97

24/7 Banden Pechservice

Lekke Band Amsterdam : 24/7pechservice

Lekke band omgeving Amsterdam? Bij Kroon Banden beschikt u over een 24-uursbandenservice. Dat betekent dat u op elke dag van de week onze hulp kunt inroepen bij een lekke band. Onze pechservice-auto beschikt over alle benodigde apparatuur om een lekke band te vervangen. Vooral in het weekend en met name op zondag kan het problematisch zijn om een garage te vinden die de band kan vervangen. Onze bandenservice is ook op zondag beschikbaar zodat dit probleem tot het verleden hoort.

 

Kroon Banden 24-uursbandenservice: 06 21 19 23 59

 

 

 

De 24-uursbandenservice van Kroon Banden is zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar, 24 uur per dag. Dat betekent dat u in geval van nood altijd contact kunt opnemen om uw lekke band(en) te laten vervangen. Deze 24-uursbandenservice is beschikbaar in de regio Amsterdam. Op het moment dat u pech heeft, belt u ons noodnummer en komen wij naar de door u opgegeven locatie om de werkzaamheden uit te voeren.

 

Neem snel contact met ons op 06 21 19 23 59

De voordelen van een 24-uursbandenservice

De bandenpechservice heeft als voordeel dat u de auto niet eerst naar een dealer of garage hoeft te brengen, of de auto hoeft weg te laten slepen. Een lekke band van de auto repareren op zondag wordt door onze service zeer makkelijk gemaakt.

 

Hoe werkt de 24/7 banden pechservice?

Bij het vaststellen van een lekke band belt u eenvoudig ons noodnummer. Door uw locatie door te geven, dat kan uw thuisadres, werklocatie of langs de weg zijn, weten wij waar onze pechservice-auto naartoe moet. Die is volledig uitgerust om de reparatie op locatie uit te voeren. Ons personeel weet voor elk probleem een oplossing te vinden.

 

Waarom kiezen voor Kroon Banden?

Door een jarenlange ervaring in de bandenbranche heeft Kroon Banden een naam van kwaliteit en zekerheid opgebouwd. Wij hebben ruim 10.000 banden op voorraad. Deze zijn van bekende merken, zoals Pirelli, Michelin en Continental. U heeft bij ons de keuze uit nieuwe en gebruikte banden. Ook voor andere zaken, zoals het uitlijnen van de auto, het richten van de wielen en de aanschaf van nieuwe velgen bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Neem snel contact met ons op 06 21 19 23 59