Menu

020-280 70 97

APK en ONDERHOUD

Apk en onderhoud bij Kroon Banden in Amsterdam

Zowel de apk-keuring als het onderhoud van uw auto zijn belangrijk. Waar de periodieke autokeuring ervoor zorgt dat u met uw voertuig de openbare weg op mag, zorgt een goed onderhoud ervoor dat dit veilig gebeurd. Kroon Banden in Amsterdam is dan ook graag uw specialist op het gebied van apk & vakkundig onderhoud.

 

Uw auto Apk laten keuren in de omgeving van Amsterdam

De afkorting Apk staat voor Algemene Periodieke Keuring. Afhankelijk van de leeftijd van uw auto, moet deze verplicht elk jaar apk gekeurd worden door een erkend keuringsstation. Voor een goedkeuring moet de auto aan een aantal eisen kunnen voldoen. Tijdens een apk keuring worden bijvoorbeeld de verlichting en de banden gecontroleerd. Er wordt gekeken naar zowel de spanning van de banden als de profieldiepte. Ook de werking van de deuren, de staat van het chassis, reminrichting, de motor en het brandstofsysteem worden aan een controle onderworpen.

 

Ook het interieur van de auto wordt nagelopen. Punten waarop gelet wordt zijn bijvoorbeeld de werking van de snelheidsmeter, de gordels en de claxon. Nadat uw personenauto op circa 90 punten is gecontroleerd en aan de gestelde eisen voldoet, wordt uw auto voorzien van een nieuwe apk-keuring. Binnen het team van Kroon Banden werken we met ervaren keurmeesters en monteurs. Naast het correct uitvoeren van apk keuringen staan zij ook graag voor u klaar als u op zoek bent naar auto onderhoud in de omgeving van Amsterdam.

 

Onze APK prijzen:
APK all-in Benzine : €40,00

APK all-in Diesel : €65,00 incl. Roetmeting

APK (grote) bestelbus €70,-

Vakkundig auto onderhoud door ervaren monteurs

Een lange levensduur van uw auto gaat hand in hand met een goed onderhoud. Het juiste onderhoud zorgt ervoor dat u op een veilige manier gebruik kunt blijven maken van uw voertuig. Daarnaast zorgt het auto onderhoud van Kroon Banden in Amsterdam ervoor dat eventuele defecten vroegtijdig kunnen worden opgespoord en verholpen. Ingrijpende en vaak dure reparaties zijn daardoor niet nodig. Apk en auto onderhoud zorgt er niet alleen voor dat de levensduur van uw auto wordt verlengd. Met regelmatig onderhoud blijft het maken van veilige kilometers tevens gegarandeerd. Het voorkomt dat u onverwachts met vervelende situaties wordt geconfronteerd.

 

Bij Kroon Banden in Amsterdam bent u welkom voor allerlei soorten auto onderhoud. Binnen onze eigen werkplaats hebben we de beschikking over geavanceerde apparatuur die vrijwel al het onderhoud mogelijk maken. Hierbij kunt u denken aan het verversen of filteren van de olie, het vervangen van leidingen en kabels of het controleren van belangrijke onderdelen. Ons auto onderhoud in Amsterdam wordt uitgevoerd door een ervaren team van vakkundige monteurs. Op deze manier kunnen we u altijd een maatwerk oplossing bieden op het gebied van auto onderhoud.

 

Apk keuringen en auto onderhoud met een uitstekende service

Bij Kroon Banden staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Of dat nu gaat om het laten uitvoeren van een apk keuring in Amsterdam, of professioneel en goed auto onderhoud. We voorzien u vooraf altijd van een transparante prijsopgave en advies. Natuurlijk mag u daarbij ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding verwachten.