Menu

020-280 70 97

Velgen Reparatie

Velgen Richten

Kroon Banden is gespecialiseerd in het richten van kromme/verbogen velgen. Met vakmanschap en nieuwste apparatuur kunnen wij alle soorten aluminium velgen weer kaarsrecht krijgen. In Amsterdam zijn wij de specialist in het richten van kromme/verbogen aluminium velgen.

 

De wiellagers en ophangingsdelen worden zwaar belast bij het rijden met een kromme velg. Uw schokdempers lopen veel risico en uw banden slijten verkeerd af. Voor een veilige wegligging raden wij u aan om bij velgschade deze te laten richten.

 

Heeft u een kromme of beschadigde velg?

 

Kom gerust langs of bel voor een afspraak

 

 

 

 

 Vanaf prijs voor Velg richten €50,-

 

 

 

 

Velgen CNC Afdraaien

Bij Kroon Banden bent u aan het juiste adres om uw velgen met een CNC machine te laten afdraaien.
Binnen de automotive branche worden er steeds meer auto’s standaard geleverd met (deels) afgedraaide vlakke delen.
Vroeger was het herstellen van deze velgen niet mogelijk. Het zogenaamde draaibeeld was simpelweg niet terug te krijgen en de enige oplossing was het wiel te repareren en daarna in 1 kleur opnieuw te spuiten.
Sinds enige tijd is het mogelijk om deze wielen volledig te restaureren. Met een CNC gestuurde draaibank wordt de velg volledig ingelezen. De zeer nauwkeurige computer gestuurde voeler tast de gehele velg af.
Na de tast cyclus slaat de computer de contour van de velg op, waarna er middels software een geoptimaliseerd programma wordt geschreven. Volledig op maat voor uw velg. Dit geoptimaliseerde programma wordt in het CNC systeem geladen.
De machine kan hierna tot op een 1000ste mm nauwkeurig uw velg afdraaien van een grof draaibeeld tot aan spiegel resultaat.
Nadat de velg volledig schade vrij is wordt deze voorzien van een nieuwe laklaag.

 

Heeft u een kromme of beschadigde velg?

 

Kom gerust langs of bel voor een afspraak

 

 

 

 

Vanaf prijs voor velg afdraaien en daarna in de blanke lak zetten €125,- ex btw